Tītara šķiņķis ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • Tītara šķiņķi
  • 3 vidēji tomāti
  • Olīveļļa
  • Dilles, pētersīļi
  • Citas garšvielas
  • Rīsi vai citas piedevas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā ielej eļļu un sajauc ar zaļumiem un garšvielām. Tītaru sagriež mazos gabaliņos un samaisa ar eļļas masu. Tad visu liek cepties. Cep kādas 5 min, pievieno smalki sagrieztus tomātus. To visu cep līdz gaļa gatava. Ēd kopā ar rīsiem vai citām piedevām.

Komentāri

Anna Stogina 2013. gada 7. septembris 08:29
vai obligati janem olivella?
bet ta recepte viegla,meginasu pagatavot!:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi