Cepts jūras zutis garneļu-sparģeļu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kg jūras zutis
  • 200 g garneles
  • 200 g sparģeļi
  • 200 ml saldais krējums
  • 200 ml baltvīns
  • 1 sīpols
  • Dilles
  • Ūdens
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Zutim nogriež galvu, novelk ādu, pārgriež un iztīra. Tad noskalo un sagriež nelielos gabaliņos (ar visu asaku). Zivi ierīvē ar sāli, apviļā miltos, apcep eļļā un ievieto cepam traukā. Sīki sasmalcina sīpolu, apcep un pievieno saspiestus smaržīgos piparus, pievieno baltvīnu, nedaudz ūdeni un sautē 5 min. Tad pievieno garneles, sagrieztus sparģeļus, saldo krējumu, sasmalcinātas dilles un sāli, to visu sautē 10 min. Mērci pārlej zuša gabaliņiem un vēl nedaudz pasautē, līdz tā sabiezē. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

JEeebal 2010. gada 16. jūlijs 19:32
Jeeebal ku garshhigi blle takaa zatlera pipmiiis

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi