Zutis želejā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zutis
  • Dilles
  • Garšvielas
  • Želantīns
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli, sagriež gabaliņos un vāra ūdenī ar dillēm, garšvielām, sāli. Kad zivs gatava, to liek trauciņos, lai pārklātos šķidrums. Zutis želē pats, bet var pievienot arī želantīnu. Zivi pasniedz ar grauzdētu maizīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi