Zandarts bakoniešu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g zandarta filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 100 g skāba krējuma
  • 100 g putukrējuma
  • 60 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 1 tomāts
  • 1 saldā paprika
  • ½ l zivju buljona
  • 1 ēdamk. miltu
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • Dilles
  • Pētersīļi

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivi noskalo, nosusina un viegli ierīvē ar sāli. Fileju liek ar sviestu ieziestā pannā, pārlej uzkarsētu zivju buljonu un pārklāj ar foliju. Cep 20 min., 180°C. Izņem zivi no buljona, apsedz, lai saglabātos silta. Notīra, sagriež sīkos kubiņos sīpolus un cep. Tad pievieno sīki sagrieztas sēnes, sagrieztu tomātu un papriku. Visam pāri pārkaisa paprikas pulveri, pielej buljonu un uzvāra. Skābo un saldo krējumu sajauc ar miltiem un iemaisa uz pannas esošās piedevās. Mērci uzvāra un pārlej zivij. Garšaugus sakapā un pārkaisa ēdienam. Pasniedz ar sviestā ceptiem kartupeļiem un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi