Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu un ogu pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 ml piena
  • 200 g miltu
  • 100 g auzu miltu (izmantoju maltas auzu pārslas)
  • Pustējkarote cepamā pulvera
  • 100 g cukura
  • Tējkarote vaniļas cukura
  • 150 g biezpiena
  • 1 ola
  • Pildījumam: rabarberi
  • Ievārījums (ķiršu-zemeņu vai cits saldi skābs)
  • Mellene
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc un izmaisa.
  2. Klāj lielajā paplātē uz cepamā papīra.
  3. Virsū ber sagrieztus rabarberus un ogas, pārlej ar ievārījumu.
  4. Cep apmēram pusstundu mērenā karstumā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas