Vilkzivs dāņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g vilkzivs filejas
  • 5 tomāti
  • 2 olas
  • 2 sīpoli
  • 1 tase skābā krējuma
  • 1 gl. miltu
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 /2 citrona
  • Pētersīļi
  • Rīvmaize
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Vilkzivs fileju liek ietaukotā, ar rīvmaizi apkaisītā traukā. Fileju apslacina ar citrona sulu un virsū liek apaļās šķēlēs sagrieztus tomātus, katru slāni pārkaisa ar sāli. Sagriež olas un sīpolus, pievieno skābo krējumu, miltus un visu samaisa. Maisījumu pārlej filejai, virsū liek nelielus sviesta gabaliņu un cep 10 min. Pasniedz dekorētus ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

lācēns 2010. gada 14. jūlijs 10:31
man jau nu ļoti garšoja, bet mutere teica, ka vairs netaisīs - svaigu esot veselīgāk ēst!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi