Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vilkzivs dāņu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g vilkzivs filejas
  • 5 tomāti
  • 2 olas
  • 2 sīpoli
  • 1 tase skābā krējuma
  • 1 gl. miltu
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 /2 citrona
  • Pētersīļi
  • Rīvmaize
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vilkzivs fileju liek ietaukotā, ar rīvmaizi apkaisītā traukā. Fileju apslacina ar citrona sulu un virsū liek apaļās šķēlēs sagrieztus tomātus, katru slāni pārkaisa ar sāli. Sagriež olas un sīpolus, pievieno skābo krējumu, miltus un visu samaisa. Maisījumu pārlej filejai, virsū liek nelielus sviesta gabaliņu un cep 10 min. Pasniedz dekorētus ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas