Cepta tilapija ābolu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu tilapiju
  • 4 skābi āboli (Antonovkas)
  • 2 sīpoli
  • 1 citrons
  • 1 sarkanā paprika
  • 50 g baltvīna
  • 5 ēdamk. multivitamīnu sulas
  • 1 ēdamk. sviesta
  • Citronpipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Tilapiju sagriež 1 cm biezos gabalos un liek ar sviestu ieziestā pannā. Zivi aplej ar citrona sulas un vīna maisījumu, pārkaisa ar sāli un citronpipariem. Trauku pārklāj ar vāku vai alumīnija foliju, visu cep 20 min., 200°C. Tikmēr nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos ābolus un sīpolus. Sakarsētā sviestā apcep sīpolus, tad pievieno ābolus un sulu, kā arī sagrieztu papriku un garšvielas. Nedaudz apcepina, tad visu pievieno zivij un turpini cept, līdz 5 – 10 min. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi