Tilapija – ķiršu tomātiņu un olīvu marinādē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 tilapijas filejas
  • 400 g ķiršu tomātiņu
  • 100 g olīvas
  • 6 ķiploki
  • 1 citrons
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • ½ tējk. sarkano piparu
  • Pētersīļi

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli un pipariem, apslacina ar citrona sulu un ļauj nedaudz ievilkties. Sagriež uz pusēm tomātus. Smalki sagriež pētersīļus, olīvas un ķiploku. Sakarsētā eļļā apcep zivi. Uz tās pašas pannas apcep pētersīļus, tomātus, olīvas, ķiplokus. Tam visam pievieno piparus un sāli. Zivi pasniedz pārklātu ar marinādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi