Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltā gaļa ar ķiplokiem

Recepti noskatīju kādā kulinārijas raidījumā un nelaidu garām izdevību izmēģināt, jo dārzā saauguši jaunie ķiploki un sīpoli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu maltā gaļa – 500 g (oriģinālā – cūkas maltā gaļa)
  • Pupiņas – 2 bundžiņas
  • Jaunie ķiploki kopā ar lakstiem – 3-4 gab
  • Jaunie sīpoli kopā ar lokiem – 3-4 gab
  • Čilli pipars
  • Augu eļļa
  • Sojas mērce, sāls – pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztus ķiplokus un sīpolus līdz zeltainai krāsai, pielej sojas mērci. Pievieno malto gaļu un sagrieztus ķiploka lakstus. Pirms beigām pievieno sasmalcinātus lokus, pupiņas un čilli pipariņu. Pēc garšas pieber sāli.
  2. Ēd ar zaļajiem vai tomātu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas