Pikantais pangasīdsams

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 230 g pangasīdsama filejas
  • 2 ēdamk. rapšu eļļas
  • 2 tējk. ķiploku sāls
  • 2 tējk. kaltēta timiāna
  • 2 tējk. paprikas
  • ½ tējk. kajennas piparu
  • ½ tējk. aso piparu mērces
  • ¼ tējk. piparu

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc kopā visas garšvielas un šo maisījumu ierīvē no abām pusēm filejās. Zivi cep 230°C, līdz var viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Anrijs Lunde 2010. gada 28. jūnijs 09:20
Ta pati pangasija jau vien ir. Tikai pec noteikumiem saucas pangasidsams. Bet recepte garsiga, Mhhhh.
alina 2010. gada 23. jūnijs 15:30
kas ir pangasiidsams?pangasija +sams?kur var taadu nopirkt?nekad neesu redzeejusi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi