Cepts paltuss

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g paltusa filejas
  • 1 ola
  • 100 g majonēzes
  • 1 ēdamk. diļļu
  • 1 tējk. sāls
  • ½ tējk. balto piparu
  • Kaltēta estragona

Pagatavošana

35 min.
  1. Paltusu iztīra, noskalo un ierīvē ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm. Tad kārto ieziestā cepam traukā un pārklāj ar alumīnija foliju. Cep 20 min., 225°C. Kad zivs gatava, tai nolej šķidrumu. Saputo olas baltumu, pievieno majonēzi un estragonu. Maisījumu pārlej zivīm un cep 250°C, līdz majonēzes maisījums iegūst skaistu krāsu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi