Līdaka sinepju sviestā

Sastāvdaļas

  • 1 līdaka
  • 4 šalotes sīpoli
  • 100 ml saldā krējuma
  • 60 g sviesta pārslu
  • 2 ēdamk. sviesta
  • ¼ l baltvīna
  • ½ tējk. angļu sinepju
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Līdaku iztīra un sagriež 3 cm biezās šķēlēs, no abām pusēm apcep sviestā. Pievieno sīki sakapātas šalotes, sautē 2 min., tad pielej vīnu. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem, atstāj 5 min ievilkties. Pēc tam zivju gabaliņus novieto siltumā, bet zivju buljonu novāra uz pusi, pievieno ar krējumu samaisītām sinepēm. Visu vāra līdz mērce sabiezē tad iejauc sviesta pārslas un pieliek garšvielas. Gatavo mērci pārlej pāri zivs gabaliem.

Komentāri

swolotch 2011. gada 17. janvāris 11:40
WTF ir "sviesta pārslas"?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi