Grilēta āte ar estragonu

Sastāvdaļas

  • 4 ātes gabali
  • Marināde
  • 1 apelsīns
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • ½ tējk. malta anīsa
  • 2 tējk. sakapāta estragona
  • Malti pipari
  • Sāls

Pagatavošana

140 min.
  1. Sajauc visas marinādes sastāvdaļas. Ātes gabalus pārlej ar marinādi un tur aptuveni 2 h. Grilu apslaka ar eļļu. Zivi grilē no abām pusēm, līdz zivs ir gatava. Āti pasniedz kopā ar kartupeļu salātiem vai zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi