Maize ar sieru un kūpinātu gaļu

Sastāvdaļas

  • Olas - 3
  • Augu eļļa - 100 ml
  • Piens – ½ glāze
  • Cepamais pulveris - 1 tējkar
  • Milti - 200 g
  • Kūpināta gaļa - 200 g
  • Siers - 100 g
  • Zaļumi (dilles, zaļie lociņi) – saišķis
  • Sāls – pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakuļ olas ar pienu, pielej eļļu. Iesijā miltus un cepamo pulveri.
  2. Sagriež gabaliņos kūpināto gaļu, zaļumus sasmalcina, sieru sarīvē.
  3. Pievieno mīklai un visu kārtīgi sajauc kopā. Pieber sāli pēc garšas (uzmanīgi, jo gan siers, gan kūpinājums satur pietiekamu sāls daudzumu)
  4. Lej ietaukotā formā, cep cepeškrāsnī 30 min 200 C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi