Pītā baltmaize ar mājas sieru

Sastāvdaļas

  • 25 g raugs
  • 250 g mājas siers
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 ēdamkarotes eļļa
  • 10 -11 dl kviešu miltu
  • 3 dl ūdens
  • Pārziešanai: ola, sezama vai magoņu sēklas

Pagatavošana

120 min.
  1. Iemaisa raugu ūdenī, pievieno mājas sieru, medu, eļļu un miltus, beiga spieliek sāli. Ļauj rūgt aptuveni 1 stundu.
  2. Mīklu sadala divās daļās, savukārt, katru no tāmpl 3 plānās "pīnēs". "Sapin" un ļauj rūgt apt. 45 min.
  3. Pārziež ar saputotu olu un sēklām.
  4. cep 225 gradu temp. aptuveni 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi