Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pītā baltmaize ar mājas sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 25 g raugs
  • 250 g mājas siers
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 ēdamkarotes eļļa
  • 10 -11 dl kviešu miltu
  • 3 dl ūdens
  • Pārziešanai: ola, sezama vai magoņu sēklas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Iemaisa raugu ūdenī, pievieno mājas sieru, medu, eļļu un miltus, beiga spieliek sāli. Ļauj rūgt aptuveni 1 stundu.
  2. Mīklu sadala divās daļās, savukārt, katru no tāmpl 3 plānās "pīnēs". "Sapin" un ļauj rūgt apt. 45 min.
  3. Pārziež ar saputotu olu un sēklām.
  4. cep 225 gradu temp. aptuveni 20 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas