Ceptas siera šķēles rīvmaizē

Ceptas siera šķēles rīvmaizē
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 4 siera šķēles (jo biezākas tās, jo ilgāk jācep)
  • 1 ola
  • 4 ēd. k. miltu
  • Rīvmaize
  • 0.5 glāze eļļas
  • Pētersīļu lapas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu sakuļ.
  2. Siera šķēles apmērcē vispirms olā, tad miltos, tad atkal ola un tad rīvmaizē.
  3. Cep no abām pusem kāmēr ir zeltaini brūnas.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi