1. Burkānus un sīpolus sagriež mazos kubiciņos un kopā ar aromātiskajiem pipariem un lauru lapām iemet katlā.
2. Bietes sarīvē uz rupjās rīves - liek katlā. Pievieno buljona kubu.
3. Sagriež kartupeļus - pievieno zupai.
4. Malto gaļu liek bļodā, apkaisa ar maltajiem pipariem un sāli, pievieno ļoti smalki sagrieztus ķiplokus, sīpolus un sasmalcinātas dilles.
5. Kārtīgi samaisa masu un veido mazas frikadelītes - liek katlā.
6. Visu vāra, līdz kartupeļi un frikadeles ir gatavi (pēc garšas).
7. * Nepieciešamības gadījumā var pievienot papildu garšvielas, bet zupa tāpat ir ļoti aromātiska, nav vērts šo aromātu nomākt un sabojāt.
* Zupas porcijai var pievienot skābo krējumu, labi garšo klāt piekosta rupjmaize.
Labu apetīti!

Foto: Depositphotos.com