Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Bifri - biešu zupa ar frikadelēm

Bifri - biešu zupa ar frikadelēm

FOTO: Depositphotos.com

Sātīga zupa, kura piemērota maziem bērniem, ja vien atceras, ka ar garšvielām nevajag pārspīlēt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 3-5 vārītas bietes
  • 3 lieli burkāni
  • 1-2 sīpoli (+1 frikadelēm )
  • 4-6 kartupeļi
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1-2 želejveida buljoni
  • 250 g maltās gaļas (liellopu, vai jauktās )
  • 2 aromātiskie pipari
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Lauru lapa
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Burkānus un sīpolus sagriež mazos kubiciņos un kopā ar aromātiskajiem pipariem un lauru lapām iemet katlā.
  2. Bietes sarīvē uz rupjās rīves - liek katlā. Pievieno buljona kubu.
  3. Sagriež kartupeļus - pievieno zupai.
  4. Malto gaļu liek bļodā, apkaisa ar maltajiem pipariem un sāli, pievieno ļoti smalki sagrieztus ķiplokus, sīpolus un sasmalcinātas dilles.
  5. Kārtīgi samaisa masu un veido mazas frikadelītes - liek katlā.
  6. Visu vāra, līdz kartupeļi un frikadeles ir gatavi (pēc garšas).
  7. * Nepieciešamības gadījumā var pievienot papildu garšvielas, bet zupa tāpat ir ļoti aromātiska, nav vērts šo aromātu nomākt un sabojāt.
    * Zupas porcijai var pievienot skābo krējumu, labi garšo klāt piekosta rupjmaize.

    Labu apetīti!
    * Nepieciešamības gadījumā var pievienot papildu garšvielas,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ābolu ķīselis

Ābolu ķīselis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas