Sākums > Receptes > Zupas

Bifri - biešu zupa ar frikadelēm

2010. gada 10. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Sātīga zupa, kura piemērota maziem bērniem, ja vien atceras, ka ar garšvielām nevajag pārspīlēt.
Pagatavošana
55 min
1. Burkānus un sīpolus sagriež mazos kubiciņos un kopā ar aromātiskajiem pipariem un lauru lapām iemet katlā.
2. Bietes sarīvē uz rupjās rīves - liek katlā. Pievieno buljona kubu.
3. Sagriež kartupeļus - pievieno zupai.
4. Malto gaļu liek bļodā, apkaisa ar maltajiem pipariem un sāli, pievieno ļoti smalki sagrieztus ķiplokus, sīpolus un sasmalcinātas dilles.
5. Kārtīgi samaisa masu un veido mazas frikadelītes - liek katlā.
6. Visu vāra, līdz kartupeļi un frikadeles ir gatavi (pēc garšas).
7. * Nepieciešamības gadījumā var pievienot papildu garšvielas, bet zupa tāpat ir ļoti aromātiska, nav vērts šo aromātu nomākt un sabojāt.
* Zupas porcijai var pievienot skābo krējumu, labi garšo klāt piekosta rupjmaize.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu