Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Šī ir maigas garšas, ātri un ļoti vienkārši pagatavojama zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 4 jaunās bietītes ar kātiem un lapām
  • 3 saujas grūbu
  • 2 lauru lapas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzvāra grūbas ( ātrāk vārīsies, ja būs vismaz 6 h mērcētas ).
  2. Kad grūbas pusmīkstas, katlā pievieno sarīvētas bietes.
  3. Pēc aptuveni 15 min. pievieno sagrieztus biešu kātiņus un lapas, kā arī garšvielas. Vāra, līdz bietes šķiet pietiekami mīkstas.
  4. Tie, kas ēd olas, tās cieti novāra un pievieno savā zupas šķīvī.
  5. Pēc izvēles zupas bļodai var pievienot krējumu, bet tas šo vieglās zupas aromātu var "aizbaidēt". Var pievienot zaļumus, bet tas piešķirs zaļumu aromātu un zudīs īpašā biešu lapiņu garša.

    * Šo zupu var ēst gan siltu, gan aukstu.

    Labu apetīti! :)
     Pēc izvēles zupas bļodai var pievienot krējumu, bet tas šo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas