Pildīta paprika

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • Paprikas
  • 0.5 kg maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 200-300 g vārītu rīsu
  • 0.5 l tomātu mērces
  • Ūdens
  • Garšvielas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Gaļu ar sīpolu sacep, atdzesē, samaisa ar rīsiem, pieliek garšvielas pēc saviem ieskatiem.
  3. Paprikai izņem vidu un sapilda to ar maltās gaļas masu, saliek grāpī, ielej tomātu mērci un ūdeni tā lai līdz ar papriku.
    Paprikai izņem vidu un sapilda to ar maltās gaļas masu, sali...
  4. Vāra kamēr mīksta paprika, man sanāca uz lēnas uguns stundu. Ēd ar krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi