Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautējums ar kabaci un cūkgaļu

Sautējums ar kabaci un cūkgaļu

FOTO: eriks

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas, šoreiz tā ir karbonāde, bet gana labi der arī lāpstiņa, vai pavēdere
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 1 paliels burkāns viens
  • 2 vidēji tomāti
  • Maza kāpostu galviņa
  • Kabacis
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sākumā - viss jāsagriež, arī burkānu labāk griezt ar nazi, nevis rīvēt.
    Sākumā  - viss jāsagriež, arī burkānu labāk griezt ar nazi,...

    FOTO: eriks

  2. Jāsāk ar kāposta apcepšanu, maksimālā karstumā, drusku eļļu un visu laiku apmaisa, lai nepierauj. Apstrādes rezultātā sakritīsies tilpums kāpostam un sautējumam klāt būs interesantais cepta kāposta smeķis.
    Jāsāk ar kāposta apcepšanu, maksimālā karstumā, drusku eļļu...

    FOTO: eriks

  3. Daudz nevajag, lai tik drusku apbrūninās.
    Daudz nevajag, lai tik drusku apbrūninās.

    FOTO: eriks

  4. Kāpostu liek katlā un uz pannas sagriezto gaļu. Man dikti tīk, ja apcepot pieliek mazliet klāt kariju, Lai arī tā skaitās vistas garšviela, te, manuprāt, arī ļoti labi iet klāt.
    Kāpostu liek katlā un uz pannas sagriezto gaļu. Man dikti tī...

    FOTO: eriks

  5. Apcept nevajag daudz, tikai drusku apbrūnināt, noteikt nekarsēt ilgāk par mirkli, kad sāk izdalīties sula no gaļas.
    Apcept nevajag daudz, tikai drusku apbrūnināt, noteikt nekar...

    FOTO: eriks

  6. Gaļu liek grāpī pie kāpostiem un pa to laiku var apcept sīpolus ar burkāniem, kamēr sīpoli zeltaini un burkāns pamīksts.
    Gaļu liek grāpī pie kāpostiem un pa to laiku var apcept sīpo...

    FOTO: eriks

  7. Visu liek grāpī, arī kabaci, un pievieno ūdeni, to labāk liet verdošu, vajadzētu apmēram 2/3 no sautējuma masas, lai peldas ūdenī, bet nu tas katram pēc vēlmēm, plānāks vai biezāks sautējums.
    Visu liek grāpī, arī kabaci, un pievieno ūdeni, to labāk lie...

    FOTO: eriks

  8. Tagad laiks pievienot garšvielas, es izmantoju jūras sāli, 6 piparu maisījumu un kaut kādu piparu, iespējams, ka ungāru.
    Tagad laiks pievienot garšvielas, es izmantoju jūras sāli, 6...

    FOTO: eriks

  9. Visu liek uz lēnas uguns un sautē minūtes 20, tad pievieno tomātus.
    Visu liek uz lēnas uguns un sautē minūtes 20, tad pievieno t...

    FOTO: eriks

  10. Pēc tomātu pievienošanas sautē vēl 20 minūtes, tad ēdiens ir gatavs. Pasniedz ar krējumu, labi arī iet dilles klāt.
  11. Vislabāk garšo nākamajā diena.
  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas