Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tomātu zupa ar garnelēm

Tomātu zupa ar garnelēm

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 200 g garneļu
  • 600 -800 ml tomātu sulas
  • 2 karija lapas
  • Augu eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Pētersīļi
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīki sagrieztu sīpolu un karija lapas.
  2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pielej ūdeni tā, lai nosedz kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti.
  3. Noņem no uguns, sablendē.
  4. Lej klāt tomātu sulu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
  5. Katliņu liek atpakaļ uz uguns, pieber sāli, piparus, garneles. Zupu uzkarsē un vāra ~ 3-5 min.
  6. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas