Mājās gatavoti meža gaļas konservi

Sastāvdaļas

  • Meža gaļa, ķiploki, pipari, sāls

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagriež meža gaļu nelielos gabaliņos, apmēram 2x2 cm. (Var arii samalt) Pievieno sāli, melnos maltos piparus un saspiestus ķiplokus. Sapilda 1/2litra burciņās, aizvāko ar metāla vāku. Tad sakrāmē autoklāvā (sutu katlā). Man autoklāvs taisīts no gāzes balona. Tajā iet 21 1/2litra burciņa. Sakrāmēju 3 stāvos, ūdeni ieleju kādu centimetru virs augšējām burciņām. Autoklāvu aiztaisu, iepildu gaisu 2atmosfēras. Un liek uz uguns. Karsē, līdz termometra stabiņš ir 115 grādi pēc Celsija skalas. Tad ņem nost un atstāj, lai lēni !!!!! atdziest līdz rītam. Tad pakāpeniski izlaiž gaisu un taisa autoklāvu vaļā. Steiga šeit neder - var burkām vāciņi nolekt nost. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi