Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Prosas & šķelto zirņu biezzupa

Kolekcijas: Vegānu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Prosa
  • Šķeltie zirņi
  • Baltmaize
  • Olīveļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Prosu noskalo un vāra sālsūdenī. Zirņus noskalo (uzbriedina), vāra sālsūdenī-līdz tie izšķīst.
  2. Ūdenim jābūt tik daudz, lai putras sanāk ne pārāk biezas. Kad tās nedaudz atdzisušas-salej kopā un sablenderē.
  3. Baltmaizi sagriež kubiņos un apgrauzdē olīveļļā ar sāli.
  4. Zupu pasniedz šķōvī karstu-ar virsū sabērtiem grauzdiņiem.
  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas