Prosas & šķelto zirņu biezzupa

Kolekcijas: Vegānu

Sastāvdaļas

  • Prosa
  • Šķeltie zirņi
  • Baltmaize
  • Olīveļļa
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Prosu noskalo un vāra sālsūdenī. Zirņus noskalo (uzbriedina), vāra sālsūdenī-līdz tie izšķīst.
  2. Ūdenim jābūt tik daudz, lai putras sanāk ne pārāk biezas. Kad tās nedaudz atdzisušas-salej kopā un sablenderē.
  3. Baltmaizi sagriež kubiņos un apgrauzdē olīveļļā ar sāli.
  4. Zupu pasniedz šķōvī karstu-ar virsū sabērtiem grauzdiņiem.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

mhm 2014. gada 1. oktobris 22:51
pilnīgi piekrītu khm
khm 2014. gada 31. augusts 12:15
kādas proporcijas? to taču vajadzētu uzrakstīt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi