Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ašie gaļas pīrādziņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistu filejas gabaliņi
  • 1 paprika
  • 3 olas vārītas
  • Garšvielas gaļai
  • Mīklas pagatavošanai
  • 30 g rauga
  • Pusglāze piena
  • Pusglāze ūdens
  • 70 g cepamā sviesta, der margarīns
  • Milti 300-500 g
  • Cukurs 4 ēdamkarotes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gatavojam mīklu- lielā bļodā ieber raugu, pielej pusglāzi ūdeni, pieliek 2 ēdamkarotes cukura, 2 karotes miltu, samaisa kārtīgi un liek siltā vietā, lai mīkla uzrūgst.
  2. Kamēr mīkla rūgst, filejas gabaliņus sagriež kubiciņos, papriku tāpat. Kad tas ir sagriezts, liek uz pannu cepties ( paprika, gaļa ) , apcep kārtīgi visu. Sagriež olas smalki, pie sagrieztām olām pieliek gaļu sacepto ar papriku.
  3. Katliņā ieliek margarīnu, cukuru 2 ēdamkarotes, pienu un pusglāzi ūdens, uz uguns jāpavāra, lai margarīns izkūst ar cukuru. Tad tai katliņā pieliek klāt miltus, 6 karotes, samaisa un pielej klāt pie uzrūgušās mīklas. Tad visu masu maisa un klāt lēnām liek miltus, kamēr izveidojas mīklas masa.
  4. Tad sagriež mīklu gabaliņos un izrullē, un iekšu pilda ar gaļas pildījumu! Cepeškrāsni vajadzētu uzsildīt kādas 20 minūtes pirms liek iekšā pīrādziņus, cep apmēram 200 grādos un kādas 13 minūtes!
  5. Ātri un garšīgi! Labu Apetīti!

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas