Biezpiena sacepumss ar āboliem

Biezpiena sacepumss ar āboliem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena 9%
  • 100 g cukura
  • 40 g skābā krējuma
  • 20 g sviesta
  • 80 g rīvmaizes
  • 4 olas
  • 1 ābols
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Margarīns formas iesmērēšanai

Pagatavošana

55 min.
  1. Atdala olu dzeltenumu no baltuma.
  2. Dzeltenumu saputo kopā ar cukuru, ierīvē citrona miziņu un sviestu.
  3. Pievieno biezpienu, rīvmaizi un krējumu. Visu samaisa,pašās beigās iecilā stingri saputotus olbaltumus.
  4. Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai margarīnu un pa virsu izkaisa rīvmaizi.
  5. Liek iekšā biezpiena masu, pa virsu izkārto šķēlītēs sagrieztu ābolu.
  6. Pirms likšanas krāsnī uzliek masai pa virsu sviesta piciņas.
  7. Cep 220 grādos cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

    Lai mabi garšo!
    Cep 220 grādos cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

Lai mabi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi