-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Biezpiena sacepumss ar āboliem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g biezpiena 9%
-
100 g cukura
-
40 g skābā krējuma
-
20 g sviesta
-
80 g rīvmaizes
-
4 olas
-
1 ābols
-
Rīvēta citrona miziņa
-
Margarīns formas iesmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
55 min.
-
Atdala olu dzeltenumu no baltuma.
-
Dzeltenumu saputo kopā ar cukuru, ierīvē citrona miziņu un sviestu.
-
Pievieno biezpienu, rīvmaizi un krējumu. Visu samaisa,pašās beigās iecilā stingri saputotus olbaltumus.
-
Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai margarīnu un pa virsu izkaisa rīvmaizi.
-
Liek iekšā biezpiena masu, pa virsu izkārto šķēlītēs sagrieztu ābolu.
-
Pirms likšanas krāsnī uzliek masai pa virsu sviesta piciņas.
-
Cep 220 grādos cepeškrāsnī 30-40 minūtes.
Lai mabi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs