Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena sacepumss ar āboliem

Biezpiena sacepumss ar āboliem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena 9%
  • 100 g cukura
  • 40 g skābā krējuma
  • 20 g sviesta
  • 80 g rīvmaizes
  • 4 olas
  • 1 ābols
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Margarīns formas iesmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Atdala olu dzeltenumu no baltuma.
  2. Dzeltenumu saputo kopā ar cukuru, ierīvē citrona miziņu un sviestu.
  3. Pievieno biezpienu, rīvmaizi un krējumu. Visu samaisa,pašās beigās iecilā stingri saputotus olbaltumus.
  4. Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai margarīnu un pa virsu izkaisa rīvmaizi.
  5. Liek iekšā biezpiena masu, pa virsu izkārto šķēlītēs sagrieztu ābolu.
  6. Pirms likšanas krāsnī uzliek masai pa virsu sviesta piciņas.
  7. Cep 220 grādos cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

    Lai mabi garšo!
    Cep 220 grādos cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

Lai mabi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA