Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tagliatelle pesto mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • GARDĀ PASTA TAGLIATELLE PESTO MĒRCĒ
  • Ķiršu tomātiņi 30 gab
  • Ķiploki 3 gab
  • Paprika 2 gab
  • Sāls Pipari
  • Olīveļļa
  • Mājas desa puse no luņķa
  • Tagliatelle puspaciņa
  • Rieksti – indijas, valrieksti, mandeles
  • Lociņi viena buntīte
  • Parmazāna siers
  • Saldais krējums 200 gr
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm. Ieliek tos bļodā, pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem, apmaisa. Saliek uz pannas sagrieztos tomātiņus ar mizu uz leju.
  2. Nogriež ķiplokiem vienu galu. Saliek uz pannas, ar griezumu uz augšu, pārlej mazliet ar olīveļļu. Sagriež papriku lielos gabalos, iesmērē to ar olīveļļu, arī uzliek uz pannas.
  3. Visu cep cepeškrāsnī grila režīmā, 210 grādos, apmēram 10 min.
  4. Pēc 10 min. izņem tomātiņus, pārējo liek atpakaļ cepties, apmēram 15 min.
  5. Pesto: ar piestu sasmalcina riekstus (indijas, valrieksti, mandeles), pielej nedaudz olīveļļu, pieber klāt lociņus, turpina mīcīt. Pierīvē klāt parmazāna sieru, pievieno piparus, sāli. No cepeškrāsns izņem ķiplokus, pievieno 3 daiviņas, iemīca tos masā.
  6. Uzvāra ūdeni, pieber sāli, pieber pus paciņu pastu tagliatelle. Vāra apmēram 5-7 min.
  7. Mājas desu sagriež lielās šķēlēs, cep uz pannas, olīveļļā. Pievieno no cepeškrāsns izņemtos ķiršu tomātiņus, pievieno gatavo pesto. Samaisa. Pievieno 200 gr. saldo krējumu, ļauj pāvārīties. Tad pievieno gatavos makaronus(tagliatelle), visu samaisa.
  8. Saliek uz šķīvja gatavo pastu ar mērci, pārkaisa ar parmazāna sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas