Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vaniļas biezpienmaize

Vaniļas biezpienmaize

FOTO: Arita Cimermane

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 500 g miltu
  • Cepamais pulveris
  • Biezpiena daļai:
  • 500 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 2 ēd. k. miltU (var vēl pievienot nedaudz kartupeļu cietes)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Veido smilšu mīklas pamatni: izkausē sviestu, pagaida, lai atdziest, tikmēr olas sakuļ ar cukuru līdz veidojas baltas putas.
    Veido <strong>smilšu mīklas pamatni</strong>: izkausē sviest...

    FOTO: Arita Cimermane

  2. Olu maisījumam pievieno izkausēto sviestu, visbeidzot miltus, kam pievienots cepamais pulv.
    Olu maisījumam pievieno izkausēto sviestu, visbeidzot miltus...

    FOTO: Arita Cimermane

  3. Biezpiena daļai: olas sakuļ ar cukuru, pievieno vaniļas cukuru, iejauc biezpienu, kad kārtīgi samaisīts, pievieno nedaudz miltus (var pievienot nedaudz kartupeļu cietes).
    <strong>Biezpiena </strong>daļai: olas sakuļ ar cukuru, piev...

    FOTO: Arita Cimermane

  4. Izklāj pannā mīklu. Pacepj 5 min. Tad pārlej ar biezpiena masu un cepj aptuveni vienu stundu 200 grādos.

    Labu apetīti!
    Izklāj pannā mīklu. Pacepj 5 min. Tad pārlej ar biezpiena ma...

    FOTO: Arita Cimermane

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas