Cepts fetas siers

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 paciņa fetas siera
  • Oregano (raudene)
  • 1 vidēja lieluma paprika
  • 1 tomāts
  • Čilli vai Jalapeno pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīki sagriež papriku un tomātu. Paņem trauku, kuru var likt cepeškrāsnī. Ielej eļļu nedaudz, tad kārto gabaliņos salauztu sieru, tomātus, papriku un pa virsu atkal sieru. Pa vidu pārkaisa ar oregano un pipariem. Sāli nevajag, jo fetas siers ir pats par sevi jau pietiekami sālīts. Piparu daudzums atkarīgs, cik asu ēdienu vēlas.
  2. Trauku liek cepeškrāsnī uz kādām 20 min, kamēr siers sāk kust. Liek uz galda un katrs ar karoti liek uz sava šķīvja.
  3. Klāt, vēl var pasniegt cepeškrāsnī apceptu baltmaizi ar oregano. Trauciņā sajauc olīveļļu, oregano un izspiež nedaudz citrona sulu. Visu sajauc. Franču baltmaizes šķēlītes mērcē eļļā no abām pusēm, un cep cepeškrāsnī uz cepamā papīra, apgroza. Tikai jāskatās, ka nepiedeg, jo maizīte ļoti ātri ir gatava.
  4. Šādu uzkodu pasniedz Grieķijā pirms pamatēdiena. Mums ļoti garšoja :-)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi