Kartupeļi singapūras gaumē

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Kartupeļu milti
  • Kečups
  • Medus
  • Apelsīns dekorēšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Sanāca! Pamēģināju pēc tās pašas idejas kā gatavojot medus cāli - nezinu vai tā, vai līdzīgi gatavo Gan bei.
  2. Nomizo kartupeļus, sagriež strēmelītes kā frī. Es griezu plānākas, lai ātrāk izcepās. Tad dvielī nosusina un traukā apber ar kartupeļu miltiem.. tie veidos to caurspīdīgo garoziņu. nedaudz atstāj ievilkties un vēl apžūt.. Liek cepties pannā ar eļļu. Es liku nelielos daudzumos, lai kartupeļi labāk izceptos un nebūtu viss vienā biezputrā. Kad kartupeļi jau gandrīz gatavi, uzliet kečupu tā, lai samaisot visi kartupeļi būtu ar kečupu. Mazliet pacept, tas sacepušos kartupeļus padarīs mīkstus un garšīgus. Pašās beigās pievienot medu - kādu tējkaroti uz porciju. Apcepināt minūti vai divas, lai medus izkūst un sajaucas ar kartupeļiem. Visu labi, bet uzmanīgi apmaisīt.
  3. Beigās dekorē ar apelsīnu šķēlītēm.
  4. Sastāvdaļas kečupu un medu liek pēc paša vēlmēm un gaumes, tikai jāskatās ko ar eļļu darīt, jo nenolejot to pirms kečupa likšanas, var sanākt diezgan trekni..
  5. Lai labi garšo un gaidīšu kādus iespējamos uzlabojumus, jo šis bija eksperiments, kurš manuprāt izdevās diezgan veiksmīgs! :)

Komentāri

Janis 2016. gada 28. aprīlis 15:06
Gan Bei ir austrumu restorans, un kartupelu miltu vieta izmanto kukuruzas cieti, visam kam ir kraukskiga garozina, tas ir apvilats kukuruzas ciete
Kristīne 2014. gada 7. augusts 12:37
mhm- Pirmkārt jau ''Gan Bei'' ir austrumu ēdienu restorāns, un tam nav pilnīgi nekāda sakara ar Ķīnu vai Japānu.
Autorei- Ieteiktu ketčupa vietā izmantot tomātu mērci, taču recepte ir ļoti laba, un šis ir tiešām gards ēdiens.
mhm 2012. gada 1. decembris 20:54
ja tas ir japanas restorans, tad kapec tur ir kiniesu edieni? :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi