Sīpolu-tomātu omlete

5 1

Sastāvdaļas

  • (Sastāvdaļu daudzums paredzēts 1 cilvēkam)
  • Eļļa cepšanai
  • 1 mazs sīpols, sagriezts pusšķēlītēs
  • 1 mazs tomāts, sagriezts daiviņās
  • 1 ola, sakulta
  • 2 - 3 tējkarotes skābā krējuma
  • 2 - 3 tējkarotes majonēzes
  • Sāls un pipari
  • Čilli pipari (pēc izvēles)
  • 1 - 2 tējkarotes rīvēta siera (pēc izvēles)

Pagatavošana

10 min.
  1. Sīpolus un tomātus liek uz pannas cepties, uz mērenas uguns. Cep maisot līdz tomātiem sāk lobīties nost miziņa.
  2. Pārlej ar sakultu olu, pievieno sāli, piparus un čilli, nogriež uguni mazāku, pannai uzliek vāku un cep kamēr ola vairs "netek".
  3. Nogriež uguni. Uzliek krējumu un majonēzi piciņās pa visu omleti, var apkaisīt ar rīvēto sieru. Uzliek atpakaļ vāku un atstāj uz 2 minūtēm.
  4. Pasniedz ar tostētu maizi. Omleti pirms pasniegšanas var apkaisīt ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Arturs 2010. gada 28. marts 19:35
mmm .. izklausās labi.
kultenis 2010. gada 28. marts 14:43
visparastākā omlete!
Irēna Urtāne 2010. gada 26. marts 12:03
Supper vienkārši,var mainīt piedevas,un iznāk kaut kas jauns !
Paldies .

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis