Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Sīpolu-tomātu omlete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (Sastāvdaļu daudzums paredzēts 1 cilvēkam)
  • Eļļa cepšanai
  • 1 mazs sīpols, sagriezts pusšķēlītēs
  • 1 mazs tomāts, sagriezts daiviņās
  • 1 ola, sakulta
  • 2 - 3 tējkarotes skābā krējuma
  • 2 - 3 tējkarotes majonēzes
  • Sāls un pipari
  • Čilli pipari (pēc izvēles)
  • 1 - 2 tējkarotes rīvēta siera (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sīpolus un tomātus liek uz pannas cepties, uz mērenas uguns. Cep maisot līdz tomātiem sāk lobīties nost miziņa.
  2. Pārlej ar sakultu olu, pievieno sāli, piparus un čilli, nogriež uguni mazāku, pannai uzliek vāku un cep kamēr ola vairs "netek".
  3. Nogriež uguni. Uzliek krējumu un majonēzi piciņās pa visu omleti, var apkaisīt ar rīvēto sieru. Uzliek atpakaļ vāku un atstāj uz 2 minūtēm.
  4. Pasniedz ar tostētu maizi. Omleti pirms pasniegšanas var apkaisīt ar sakapātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas