Kabaču salāti ar āboliem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliels kabacis (aptuveni 300 g)
  • 1 vidējs ābols
  • 1 neliels burkāns
  • 1 ēdk citronu sulas
  • 2 -3 lociņi ar visām galviņām
  • 2 ēdk. majonēzes

Pagatavošana

7 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Nomizo kabaci, burkānu un ābolu un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Lociņus smalki sagriez.
  2. Gatavo un pasniedz salātus. Pārlej sasmalcinātos dārzeņus ar ēdamkaroti svaigi spiestas citronu sulas, pievieno majonēzi un sāli pēc garšas. Cilājot rūpīgi samaisi. Pasniedz pie karstiem gaļas vai zivju ēdieniem, bet var ēst arī kā vieglas brokastis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti