Cepumu kūka ar krējumu un šokolādes glazūru

5 1

Sastāvdaļas

  • Kūkai
  • Kafijas cepumi 3 paciņas(viena paciņa 180 g)
  • Skābs krējums 500 g
  • Stipra kafija 300 ml
  • Glazūrai
  • Sviests 1.5 ēd.karote
  • Kakao 1.5 ēd.karote
  • Skābs krējums 2 ēd.karotes
  • Cukurs 2.5 ēd.karotes

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo stipru kafiju un atdzesē. Sadala cepumus pa četrām kārtām. Pirmo kārtu cepumu iemērcē kafijā un kārto uz pamata(kūkas pamatne, liels šķīvis u.tml.). Pārklāj pirmo cepumu kārtu ar 1/3 daļu skābā krējuma. Mērcē kafijā otro cepumu kārtu un kārto tos uz kūkas. Tā atkārto, līdz ir četras kārtas cepumu(virsējai jābūt cepumu kārtai). Liek kūku saldētavā, kamēr gatavo šokolādes glazūru. Glazūrai izkausē sviestu, sajauc ar kakao, krējumu un cukuru. Pārklāj to pāri visai kūkai un liek ledusskapī uz nakti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize