Biezpiena cepumi-karamelīte

Sastāvdaļas

  • 8 porcijām
  • 200 g biezpiena
  • 200 g margarīna
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 ola
  • 260 g.milti
  • Sāls,karameles

Pagatavošana

60 min.
  1. No biezpiena ,sāls,margarīna,cukura,olām un miltiem samīca mīklu. Atdzesē. Izrullē 3 mm biezumā un izspiež aplīšus.Uz pusi aplīšiem uzliek konfektes pa virsu uzliek otru aplīti un sastiprina maliņas. Liek uz ietaukotas plāts un cep 200 grādu temperatūrā līdz gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi