Aukstā zivju zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Spināti,skābenes,maizes kvass,svaigs gurķis,lociņi,dilles,vārīta zivs,nedaudz mārrutku,sāls,cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Spinātus un skābenes pārlasa un nomazgā,liek katlā,pielej mazliet ūdens,uzliek vāku un vāra ,līdz gatavi.Tad spinātus un skābenes izberž caur sietu.Sagatavoto biezeni liek kastrolī,pievieno cukuru,sāli,nedaudz sinepju,visu to atšķaida ar maizes kvasu.Pēc tam pieliek kubveida gabaliņos sagrieztus gurķus,sasmalcinātus lociņus,dilles.Zupu pasniedzot katrā šķīvī liek saberztus mārrutkus un vārītas zivs gabaliņus. Spinātu vietā var likt jaunas nātres.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi