Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābolmaize

FOTO: Kristīne Kļaviņa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 āboli
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • Nedaudz kefīra
  • 200 g krējuma
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu sakuļ, lai tā nebūtu ne šķidra, ne cieta.
    Olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno miltus un kefīru. Mīklu...

    FOTO: Kristīne Kļaviņa

  2. Mīklu atpūtina un tikmēr nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs.
  3. Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5 min, lai tā mazliet sacietē.
    Tad lej mīklu veidnē un liek plītī cepties uz 5 min, lai tā...

    FOTO: Kristīne Kļaviņa

  4. Ņem ārā un izkārto ābolu šķēlītes. Pārkaisa pāri cukuru un liek cepeškrāsnī.
  5. Cep apmēram 20 min, pēc tam pārbauda vai mīkla nav šķidra, ja ir, tad nedaudz vēl pacep.
    Cep apmēram 20 min, pēc tam pārbauda vai mīkla nav šķidra, j...

    FOTO: Kristīne Kļaviņa

  6. Kad gatava, tad klāj virsū krējumu, uzkaisa cukuru un kanēli.
  7. Liek cepties vēl uz 5 min. Cepšanas ilgums atkarīgs no grādiem un veidnes.
  8. Lēti un garšīgi.
  9. Labu apetīti! :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas