Sviests ar dillēm un ķiplokiem

Sviests ar dillēm un ķiplokiem
Foto: Depositphotos.com
Kad parastais sviests jau apnicis, nākas meklēt citus risinājumus jaunām garšām. Ko Tu teiktu par garšām bagātu un aromātisku sviestu uz savas rīta sviestmaizes? Domāju, ka tas ir tā vērts!

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 saujiņa diļļu
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu patur istabas temperatūrā tā lai ir mīksts, noloba ķiploku pāris daiviņas un izspiež caur ķiplok spiedi, dilles sagriež smalki, to visu samīca viendabīgā masā un pievieno šķipsniņu sāls.
  2. Ietin tajā pašā sviesta folijā, tādu kā desu un liek ledusskapī. Pēc brīža masa būs sacietējusi, to ņem ārā.
    Sagriež mazos kubiņos priekš 1 maizītes un tur istabas temperatūrā, lai viegli uzklāt uz maizītes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi