Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Sviests ar dillēm un ķiplokiem

Sviests ar dillēm un ķiplokiem

FOTO: Depositphotos.com

Kad parastais sviests jau apnicis, nākas meklēt citus risinājumus jaunām garšām. Ko Tu teiktu par garšām bagātu un aromātisku sviestu uz savas rīta sviestmaizes? Domāju, ka tas ir tā vērts!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 saujiņa diļļu
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu patur istabas temperatūrā tā lai ir mīksts, noloba ķiploku pāris daiviņas un izspiež caur ķiplok spiedi, dilles sagriež smalki, to visu samīca viendabīgā masā un pievieno šķipsniņu sāls.
  2. Ietin tajā pašā sviesta folijā, tādu kā desu un liek ledusskapī. Pēc brīža masa būs sacietējusi, to ņem ārā.
    Sagriež mazos kubiņos priekš 1 maizītes un tur istabas temperatūrā, lai viegli uzklāt uz maizītes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas