Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
k
knauzerīts
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Principa es vistu nevis sagriezu gabaliņos, bet samalu nu taja virtuves mašīnā (viņai ir 3atrumi es liku uz otraa, šito kombain man vīrs uzdāvināja pērna gada ziemassvētkos, viņš bija pats parģērbies par salatēvu un gribēja mūs izjokot, bet es viņu uzreiz atmaskoju pec sārtā deguntiņa un vaidziņiem kurus viņš aprāva pērnāgada lielajos mīnusos) un pankuciņas tad cepu zeltaini brūnas, kā kļavu lapas rudeni, pasniedzu kopā ar kartupeļu tumiti, virs vēl mājupbraucot no meža bode uztrapija uz akcijas 2l "Vanadžiņu" sēdām pie galda un edām mutes šmaukstinādami.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā,,,esmu gatavojusi arīi ar sieru....var pielikt viskko, ko kārojas klāt... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Burbuliite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vel pieriveju klat sieru, sanaca loti garsigi un kraukshkiigi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šis tiešām ir garšīgs un ātrs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
neesmu meegjinaajusi...man vnk kjimenes pashas par sevi negarsho, bet kam garsho, kapeec ne...var jau buut, ka ir labi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un VĒL GARŠĪGĀK ir, ja pieliek sauju ĶIMEŅU. Ņamma!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes