Mājas kūciņa

Sastāvdaļas

  • Šķipsniņa sāls
  • 2 ēdamk. cukura
  • 4 ēdemk. milti
  • 3 olas
  • Viena laimas šokolāde
  • 2 selgas cepumu pac
  • Saldais krējums 3 ēdamk
  • Trīs tējk. cepamā pūlvera

Pagatavošana

45 min.
  1. Sākumā sakuļ olas, pakāpeniski pievienojot saldo krējumu un cukuru. Turpinot kult pievienojiet cepamo pūlveri,sadrupiniet cepumus un izkausējiet šokolādi, masai pievienojiet miltus un šķipsniņu sāls, kārtīgi samaisiet.
  2. Cepiet 30 min. 180 grādu temp.
  3. Pēc cepšanas ļaujiet atdzist leduskapī. Var pasniegt ar putukrējumu vai ievārijumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi