Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Gardais ķiplociņš

Gardais ķiplociņš

FOTO: Ernests Dinka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķiploks
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pārgriež ķiploku uz pusēm (visu), liek uz cepeškrāsns pannas ar pārgriezto daļu uz augšu.
  2. Tad pārgrieztos ķiplokus apsmēre ar olīveļļu un liek cepties krāsni, aptuveni 170 grādos. Kad ķiploki paliek brūnigi (tumšāki), tad tos var ņemt ārā no krāsns, pārkaisit ar sali, pipariem un pasniegt kā gardu uzkodu.
    Tad pārgrieztos ķiplokus apsmēre ar olīveļļu un liek cepties...

    FOTO: Ernests Dinka

  3. Lai labi garšo!

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas