Gardais ķiplociņš

Sastāvdaļas

  • Ķiploks
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Pārgriež ķiploku uz pusēm (visu), liek uz cepeškrāsns pannas ar pārgriezto daļu uz augšu.
  2. Tad pārgrieztos ķiplokus apsmēre ar olīveļļu un liek cepties krāsni, aptuveni 170 grādos. Kad ķiploki paliek brūnigi (tumšāki), tad tos var ņemt ārā no krāsns, pārkaisit ar sali, pipariem un pasniegt kā gardu uzkodu.
    Tad pārgrieztos ķiplokus apsmēre ar olīveļļu un liek cepties...
  3. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi