Vistas gaļas ezīši

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Majonēze
  • Ola - 1 gab
  • Milti - aptuveni 2 ēd.karotes
  • Sīpols - ļoti maziņš (ja grib)
  • Ķiploks (ja grib)

Pagatavošana

30 min.
  1. * Vistas fileju jāsagriež mazos kubiciņos un jāsaliek vienātraukā.
  2. * Pievienojam majonēzi tā, lai visa gaļa būtu masā.
  3. * Pievienojam olu, sāli un piprarus (garšvielas pēc ieskatiem).
  4. * Pievieno miltus.
  5. * Ja ir vēlme, var pievienot arī eļļā zeltaini apceptu mazu sīpoloņu un ķiplociņu.
  6. * Visu samaisa kopā un var paturēt kādu pusstundu, lai savelkās garšas.
  7. * Sakarsē pannu ar eļļu. Ar karoti liek masas "kļockas" un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  8. Ceru, ka garšos :)

Komentāri

inese sare 2013. gada 7. decembris 18:06
viegla un garsiga uzkoda
anda serga 2010. gada 11. februāris 10:07
tie nav vistas gaļas ezīši, bet es jau nopriecājos , Vistas gaļas ezīši ir vistas fileja ar pildījumu un panēti ar sausiņiem eļļā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi