Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
27
Jaunākie Vecākie
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet mīkla sanāk par daudz, tāpēc vari droši taisīt 2/3 no produktu daudzuma( tieši mīkla). Es daļu izcepu otrā kūkā, jo citādi par biezu būtu. Un es ābolus sarīvēju, lai sulīgāk būtu un liku kārtās- āboli, biezpiens, āboli, biezpiens un drumstalas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jūlija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baigi gardā,bet kkā trūka...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcepu.Visu pēc receptes,dievinu visu,kas ir ar biezpienu.Bet šo kūku otreiz neceptu,nav gaidītā efekta.Padomam,ja nu kāds ceps:
Cukuru likt nedaudz mazāk,jo pārāk salds,ābolus ņemtu skābus,jeb es pat ābolu vietā iebērtu brūkleņu vai dzērveņu kārtu,un nu,pat nezinu,bet man galīgi šī mīkla neiet kopā ar biezpienu.Visā visumā ir ēdama,bet...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Karina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kuka superiga ,cepu pirmo reiz sanaca dievigi laba-tur var ekpermentet ari tiem kuriem kuku-cepsana nav aicinajums,loti garda un viegla,sodien cepu ar persikiem,greznoju ar zemenem un putkrejumu,bet pirmo reiz gaju pec ieteikuma,tikai viena lieta-pamatnes mikla sanak skidra -sank pielikt daudz miltus lai varetu izklat pa panu,bet tas nemaina to cik laba garda kuka sanak.
Lai ceicas,tiesam laba kuka iesacejam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
IEVA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izlasīju un uzreiz izcepu. Ar divām olām triju vietā un žāvētām dzērvenēm rozīņu un aprikožu vietā, kuru man nebija. Karaliska! Cepu lēni, apmēram 165-175 grādos gandrīz stundu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā var nejievērot šādu gardumu, man skatoties jau siekalas saskrien mutē !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man taā garšo biespiens tāpēc es noteikti izmēģināšu!!!!!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kūku mīļotāja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik grādos un cik ilgi kūka īsti ir jācepj?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lapsa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās dāmu kūka :) Bilde garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīga kūka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga kūka, pieliku klāt papildus sasmalcinatus lazda riekstus virsejai kārtai, sajaucot ar drumstalam - sanāca ļoti labi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz kādu temperatūra cep?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Darta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik ilgi jacep si Kuka ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar pirmo reizi iznaca vienkarsi fantastiski garsigi un tik pat skaisti ka paradits attela.Liles paldies saimniecei!:)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tik skaisti ka bilde man gan nesanaca,kaut gan dariju visu kas rakstits un ari tik bieza ka bilde man nesanaca.pilnigi savadaka bet nav ne vainas est var :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Beāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kūka ideāli garšīga, tikai es lieku nedaudz vairāk biezpiena, un ābolus nelieku vispār.
Paldies par patiešām labu recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
selga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā kā man ļoti garšo visa veida biezpiena sacepumi, izlasot recepti, sapratu, ir garšiga, jācep un viss.Paldies par vēl kādu ideju kā tikt pie labas kūkas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dzjiiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaaca ljoti garshiiga,tik apaksha nebija icepusies :( taakaa kuuka tiek cepta formaa nevar redzeet apaksha ir gatava vai nav,kad atdzisa,tad tik pamaniiju,ka apakseejaa kaarta jeela :D bet garshiigi taapataas :d liku klaat konserveetos persikus,ljooti garshiigi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies par recepti sanāca ideāla kūka,žāvēto augļu vietā liku dzērvenes:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
grie4a
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izskatas nam noteikti pameginasu!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla kūka. Ciemiņi uz mājām līdzi palūdza gabaliņus, ko parasti nedara. Tiešām ļoti, ļoti garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
ttt
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik daudz jāliek cepamais pulveris ? Un cik liela cepšanas forma jums bija ? Es izcepu 30x20 cm kantainā cepešformā, pieliku 1 tējkaroti cepamo pulveri un man sanāca uz pusi plānāka.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man pašai garšo ar vaniļas esenci :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Q
Qued
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Iepriekš cepu 150 grādos, procesa vidū likās, ka nebūs pietiekami, uzgriezu uz 170. Bija tā - biezpiena daļa stingra, bet āboli neizcepušies. Šoreiz ābolus liku virspusē uzreiz zem virsējās drupaču kārtas un virs biezpiena, cepu 170 grādos 1h 10 min. Sanāca pa zorti - tieši tāda, kādu iztēlojos.
Es vispār mīklu mīcu ar mikseri un sviestu sākumā nerīvēju. Mīklas rullējamajai daļai nākas pielikt klāt miltus, lai nebūtu lipīga - pat tad, ja ar svaru starpniecību atdalu precīzi pusi mīklas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man ir padomju laiku cepeškrāsns, tur ir skalārais nevis gradālais iedalījums - cepu uz 5 aptuveni, grādu izteiksmē diemžēl nezinu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Q
Qued
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Būtu laba recepte, ja būtu norādīts, cik grādos jācep.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes