Komentāri
27
Jaunākie
Vecākie
Bet mīkla sanāk par daudz, tāpēc vari droši taisīt 2/3 no produktu daudzuma( tieši mīkla). Es daļu izcepu otrā kūkā, jo citādi par biezu būtu. Un es ābolus sarīvēju, lai sulīgāk būtu un liku kārtās- āboli, biezpiens, āboli, biezpiens un drumstalas.
Vērtējums
Atbildēt
Baigi gardā,bet kkā trūka...
Vērtējums
Atbildēt
Izcepu.Visu pēc receptes,dievinu visu,kas ir ar biezpienu.Bet šo kūku otreiz neceptu,nav gaidītā efekta.Padomam,ja nu kāds ceps:
Cukuru likt nedaudz mazāk,jo pārāk salds,ābolus ņemtu skābus,jeb es pat ābolu vietā iebērtu brūkleņu vai dzērveņu kārtu,un nu,pat nezinu,bet man galīgi šī mīkla neiet kopā ar biezpienu.Visā visumā ir ēdama,bet...
Cukuru likt nedaudz mazāk,jo pārāk salds,ābolus ņemtu skābus,jeb es pat ābolu vietā iebērtu brūkleņu vai dzērveņu kārtu,un nu,pat nezinu,bet man galīgi šī mīkla neiet kopā ar biezpienu.Visā visumā ir ēdama,bet...
Vērtējums
Atbildēt
Kuka superiga ,cepu pirmo reiz sanaca dievigi laba-tur var ekpermentet ari tiem kuriem kuku-cepsana nav aicinajums,loti garda un viegla,sodien cepu ar persikiem,greznoju ar zemenem un putkrejumu,bet pirmo reiz gaju pec ieteikuma,tikai viena lieta-pamatnes mikla sanak skidra -sank pielikt daudz miltus lai varetu izklat pa panu,bet tas nemaina to cik laba garda kuka sanak.
Lai ceicas,tiesam laba kuka iesacejam!
Lai ceicas,tiesam laba kuka iesacejam!
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīga!
Vērtējums
Atbildēt
Izlasīju un uzreiz izcepu. Ar divām olām triju vietā un žāvētām dzērvenēm rozīņu un aprikožu vietā, kuru man nebija. Karaliska! Cepu lēni, apmēram 165-175 grādos gandrīz stundu.
Vērtējums
Atbildēt
Kā var nejievērot šādu gardumu, man skatoties jau siekalas saskrien mutē !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Man taā garšo biespiens tāpēc es noteikti izmēģināšu!!!!!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Cik grādos un cik ilgi kūka īsti ir jācepj?
Vērtējums
Atbildēt
Izskatās dāmu kūka :) Bilde garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīga kūka
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīga kūka, pieliku klāt papildus sasmalcinatus lazda riekstus virsejai kārtai, sajaucot ar drumstalam - sanāca ļoti labi!!!
Vērtējums
Atbildēt
Uz kādu temperatūra cep?
Vērtējums
Atbildēt
cik ilgi jacep si Kuka ?
Vērtējums
Atbildēt
Ar pirmo reizi iznaca vienkarsi fantastiski garsigi un tik pat skaisti ka paradits attela.Liles paldies saimniecei!:)))
Vērtējums
Atbildēt
tik skaisti ka bilde man gan nesanaca,kaut gan dariju visu kas rakstits un ari tik bieza ka bilde man nesanaca.pilnigi savadaka bet nav ne vainas est var :)
Vērtējums
Atbildēt
kūka ideāli garšīga, tikai es lieku nedaudz vairāk biezpiena, un ābolus nelieku vispār.
Paldies par patiešām labu recepti!
Paldies par patiešām labu recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Tā kā man ļoti garšo visa veida biezpiena sacepumi, izlasot recepti, sapratu, ir garšiga, jācep un viss.Paldies par vēl kādu ideju kā tikt pie labas kūkas!
Vērtējums
Atbildēt
sanaaca ljoti garshiiga,tik apaksha nebija icepusies :( taakaa kuuka tiek cepta formaa nevar redzeet apaksha ir gatava vai nav,kad atdzisa,tad tik pamaniiju,ka apakseejaa kaarta jeela :D bet garshiigi taapataas :d liku klaat konserveetos persikus,ljooti garshiigi :)
Vērtējums
Atbildēt
paldies par recepti sanāca ideāla kūka,žāvēto augļu vietā liku dzērvenes:)
Vērtējums
Atbildēt
izskatas nam noteikti pameginasu!!!
Vērtējums
Atbildēt
Ideāla kūka. Ciemiņi uz mājām līdzi palūdza gabaliņus, ko parasti nedara. Tiešām ļoti, ļoti garšīga :)
Vērtējums
Atbildēt
Cik daudz jāliek cepamais pulveris ? Un cik liela cepšanas forma jums bija ? Es izcepu 30x20 cm kantainā cepešformā, pieliku 1 tējkaroti cepamo pulveri un man sanāca uz pusi plānāka.
Vērtējums
Atbildēt
Man pašai garšo ar vaniļas esenci :)
Vērtējums
Atbildēt
Iepriekš cepu 150 grādos, procesa vidū likās, ka nebūs pietiekami, uzgriezu uz 170. Bija tā - biezpiena daļa stingra, bet āboli neizcepušies. Šoreiz ābolus liku virspusē uzreiz zem virsējās drupaču kārtas un virs biezpiena, cepu 170 grādos 1h 10 min. Sanāca pa zorti - tieši tāda, kādu iztēlojos.
Es vispār mīklu mīcu ar mikseri un sviestu sākumā nerīvēju. Mīklas rullējamajai daļai nākas pielikt klāt miltus, lai nebūtu lipīga - pat tad, ja ar svaru starpniecību atdalu precīzi pusi mīklas.
Es vispār mīklu mīcu ar mikseri un sviestu sākumā nerīvēju. Mīklas rullējamajai daļai nākas pielikt klāt miltus, lai nebūtu lipīga - pat tad, ja ar svaru starpniecību atdalu precīzi pusi mīklas.
Vērtējums
Atbildēt
Man ir padomju laiku cepeškrāsns, tur ir skalārais nevis gradālais iedalījums - cepu uz 5 aptuveni, grādu izteiksmē diemžēl nezinu
Vērtējums
Atbildēt
Būtu laba recepte, ja būtu norādīts, cik grādos jācep.
Vērtējums
Atbildēt