Vista sālī

2010. gada 7. februāris
Foto: Depositphotos
Pagatavošana ir pavisam vienkārša. Jānopērk vesela vista un 1kg rupjā sāls.
Vista izdodas vienkārši lieliska! Es arī neticēju, pirms neredzēju, nepagatavoju un nepagaršoju. Jokaini, taču laikam vista uzņem tik daudz sāli, cik nepieciešams, un izdodas sulīga un mīksta.
Pagatavošana
40 min
1. Vistu nomazgā.
2. Uz pannas izber VISU paciņu rupjā sāls.
3. Uzliekam uz tā vistu. Nav vajadzīgas nekādas citas garšvielas, sāls nav jāsmēre vistā, uz vistas, ap vistu, utt. :) Vienkārši uzliek vistu uz pannas, kura pilna ar sāli.
4. Cepam 40 - 60 min. (atkarīgs no vistas lieluma) 180 - 200 grādos. Nevajag grozīt, virināt krāsns durvis,utt. Vienkārši aizmirst par to 40 min., un pēc tam ņem ārā un ēdam. :)
5. Labu apetīti!
Uz augšu