Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista sālī

Vista sālī

FOTO: Depositphotos

Pagatavošana ir pavisam vienkārša. Jānopērk vesela vista un 1kg rupjā sāls.
Vista izdodas vienkārši lieliska! Es arī neticēju, pirms neredzēju, nepagatavoju un nepagaršoju. Jokaini, taču laikam vista uzņem tik daudz sāli, cik nepieciešams, un izdodas sulīga un mīksta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vistas
  • 1 kg rupjās sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu nomazgā.
  2. Uz pannas izber VISU paciņu rupjā sāls.
  3. Uzliekam uz tā vistu. Nav vajadzīgas nekādas citas garšvielas, sāls nav jāsmēre vistā, uz vistas, ap vistu, utt. :) Vienkārši uzliek vistu uz pannas, kura pilna ar sāli.
  4. Cepam 40 - 60 min. (atkarīgs no vistas lieluma) 180 - 200 grādos. Nevajag grozīt, virināt krāsns durvis,utt. Vienkārši aizmirst par to 40 min., un pēc tam ņem ārā un ēdam. :)
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas