Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbiņi ar zaļajiem zirnīšiem

2010. gada 5. februāris
Foto: Laura Šmite
Pagatavošana
60 min
1. Sastāvdaļu daudzums ņemts uz formu 35x25x6cm.
2. Vistas stilbiņus nomazgā un liek formā, kur ieklāts cepamais papīrs.
3. Ķiplokus nomizo un sarīvē vai smalki sagriež šķēlītēs un pārkaisa pār vistu stilbiņiem.
4. Burkānu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves un pārkaisa pār vistu.
5. Zirnīšus ar visu sulu ielej bļodā, kur klāt pievieno majonēzi, krējumu garšvielas un ūdeni, lai šķidrinātu. Visu labi samaisa un pārlej pār vistu.
6. Cep cepeškrāsnī 185 grādos 50 minūtes.
7. Vistu var izkārtot uz atsevišķa šķīvja un mērcīti sajaukt kopā ar rīsiem un pasniegt kā garnējumu.
8. Labu apetīti!
Uz augšu