Marinēta paprika ar ķiploku

Marinēta paprika ar ķiploku
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 3 kg paprikas
  • 2 l ūdens
  • 300 ml etiķa
  • 100 ml eļļas
  • 100 g sāls
  • 1 ēd. k. ar kaudzi cukura
  • 7 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana

90 min.
  1. Piparus attīra no serdēm, sēklām un sagriež.
  2. Ūdeni, etiķi, eļļu, cukuru un sāli lej katliņā un uzvāra.
  3. Vārošā marinādē ieber sagrieztu gabaliņos papriku un vāra, līdz tā kļūst elastīga.
  4. Tad papriku ņem no marinādes un pilda izkarsētās burciņās, pieliekot starp kārtām ķiploka daiviņas šķēlītes.
  5. Tad nolej no burciņām apakšā sakrājušos marinādi atpakaļ katliņā, vēlreiz uzvāra un pārlej paprikai burciņās un burciņas aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Tad nolej no burciņām apakšā sakrājušos marinādi atpakaļ kat...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

vija 2009. gada 26. augusts 16:45
ļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi