Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēta paprika ar ķiploku

Marinēta paprika ar ķiploku

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg paprikas
  • 2 l ūdens
  • 300 ml etiķa
  • 100 ml eļļas
  • 100 g sāls
  • 1 ēd. k. ar kaudzi cukura
  • 7 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Piparus attīra no serdēm, sēklām un sagriež.
  2. Ūdeni, etiķi, eļļu, cukuru un sāli lej katliņā un uzvāra.
  3. Vārošā marinādē ieber sagrieztu gabaliņos papriku un vāra, līdz tā kļūst elastīga.
  4. Tad papriku ņem no marinādes un pilda izkarsētās burciņās, pieliekot starp kārtām ķiploka daiviņas šķēlītes.
  5. Tad nolej no burciņām apakšā sakrājušos marinādi atpakaļ katliņā, vēlreiz uzvāra un pārlej paprikai burciņās un burciņas aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Tad nolej no burciņām apakšā sakrājušos marinādi atpakaļ kat...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sena ābolu kūka

Sena ābolu kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas