Saldētas zivs filejas sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 saldēta zivs (pangasija, heks, menca) bez ādas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 kartupeļi
  • Gabaliņš selerijas
  • Nedaudz saldētu pākšu pupiņu
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Burkānu, sīpolu, seleriju sagriež gabaliņos, eļļā nedaudz apcep, pievieno zivs fileju ar visu šķidrumu, kas radies zivi atsaldējot (zivi var pievienot dārzeņiem tāpat neatsaldētu), pieliek arī sīki sagrieztus kartupeļus, uzvāra un uz mazas uguns sautē, līdz zivs un dārzeņi ir gatavi.
  2. Sautēšanas beigās pēc garšas pievieno sāli, piparus un dilles.
  3. Pasniedzot var pārliet ar krējumu.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi