Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saldētas zivs filejas sautējums

Saldētas zivs filejas sautējums

FOTO: Ilze Birģele

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 saldēta zivs (pangasija, heks, menca) bez ādas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 kartupeļi
  • Gabaliņš selerijas
  • Nedaudz saldētu pākšu pupiņu
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Burkānu, sīpolu, seleriju sagriež gabaliņos, eļļā nedaudz apcep, pievieno zivs fileju ar visu šķidrumu, kas radies zivi atsaldējot (zivi var pievienot dārzeņiem tāpat neatsaldētu), pieliek arī sīki sagrieztus kartupeļus, uzvāra un uz mazas uguns sautē, līdz zivs un dārzeņi ir gatavi.
  2. Sautēšanas beigās pēc garšas pievieno sāli, piparus un dilles.
  3. Pasniedzot var pārliet ar krējumu.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas