Kūpināta zivs krējumā

Sastāvdaļas

  • 1 -2 kūpinātas mencas
  • 1 liels sīpols
  • 300 g krējuma
  • Glāze piena
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivīm novelk ādu un izņem asakas. Saplucina nelielos gabaliņos. Sīpolu sakapā. Cep maisot sakarsētā eļļā, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievieno krējumu, pienu un sāli pēc garšas. Ļauj vēl minūtīti pavārīties. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi