Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mazsālīts lasis

Mazsālīts lasis

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 tējk. maltu piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

999 min.
  1. Sajauc sāli, cukuru, piparus kopā, (izskatīsies ka baigi daudz, bet lasis sāli paņem tik cik viņam vajag).
  2. Ar pagatavoto maisījumu ierīvē laša filejas, liek padziļākā bļodā mīkstumu pret mīkstumu, ādu pret ādu.
  3. Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gatavs. Griež, liek uz maizītēm pa virsu sīpoliņu. P.S. pie sāls var piespiest arī ķiploku, bet tā ir jau gaumes lieta.

    Lai labi garšo!
    Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gata...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA