Sajauc sāli, cukuru, piparus kopā, (izskatīsies ka baigi daudz, bet lasis sāli paņem tik cik viņam vajag).
Ar pagatavoto maisījumu ierīvē laša filejas, liek padziļākā bļodā mīkstumu pret mīkstumu, ādu pret ādu.
Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gatavs. Griež, liek uz maizītēm pa virsu sīpoliņu. P.S. pie sāls var piespiest arī ķiploku, bet tā ir jau gaumes lieta.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
1 kg laša filejas
2 ēd. k. sāls
1 ēd. k. cukura
1/2 tējk. maltu piparu
-->
Pagatavošana
999 min.999 min.
Sajauc sāli, cukuru, piparus kopā, (izskatīsies ka baigi daudz, bet lasis sāli paņem tik cik viņam vajag).
Ar pagatavoto maisījumu ierīvē laša filejas, liek padziļākā bļodā mīkstumu pret mīkstumu, ādu pret ādu.
Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gatavs. Griež, liek uz maizītēm pa virsu sīpoliņu. P.S. pie sāls var piespiest arī ķiploku, bet tā ir jau gaumes lieta.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri