Mazsālīts lasis

Mazsālīts lasis
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg laša filejas
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 tējk. maltu piparu

Pagatavošana

999 min.
  1. Sajauc sāli, cukuru, piparus kopā, (izskatīsies ka baigi daudz, bet lasis sāli paņem tik cik viņam vajag).
  2. Ar pagatavoto maisījumu ierīvē laša filejas, liek padziļākā bļodā mīkstumu pret mīkstumu, ādu pret ādu.
  3. Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gatavs. Griež, liek uz maizītēm pa virsu sīpoliņu. P.S. pie sāls var piespiest arī ķiploku, bet tā ir jau gaumes lieta.

    Lai labi garšo!
    Pa virsu uzliek nelielu slogu, tur ledusskapī, pēc 24 h gata...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi