Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Krēmīga kūpinātās zivs uzkoda

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 iepakojumi Filadelfijas siera
  • 2 ēdamkarotes mārrutku
  • 1.5 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
  • 1 tējkarote Worcestershire mērces
  • 250 g kūpinātas zivs (vēlams forele, bet var lietot jebkuru kūpinātu zivi)
  • 3 ēdamkarotes keiperu (capers)
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Kuļamajā ieliec Filadelfijas sieru, mārrutkus, citrona sulu un Worcestershire mērci. Kul kamēr masa ir gluda. Tikmēr sakapā zivi. Kad masa gluda, iemaisi tajā zivi un keiperus (keiperi ir kaperkrūma pumpuri, tos pārdod mazās burciņās). Apklāj ar plēvi un atdzesini vismaz divas un līdz pat astoņām stundām. Pasniedz ar bagetes šķēlītēm (ja vēlies, vari tās apgrauzdēt), uz kurām smērēt gardo masu. Lai garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas