Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vistas filejas salāti ar pekinas kāpostu un vinogām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pekinas kāposts
  • Vīnogas bez kauliņiem
  • Vistas fileja
  • Pistācijas
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sastāvdaļu daudzums pēc acumēra un gaumes.
  2. Pekinieti sagriežam, smalkāk vai rupjāk, pēc gaumes. Pistāciju kodolus samaļam, vai saspiežam ar naža plato malu. Vīnogas sagriežam uz pusēm, ja maziņas - var arī negriezt.
  3. Vistas fileju smalki sagriežam un izcepam taukvielās, taču nepārkaltējam.
  4. Saliekam visu bļodā un sajaucam ar nelielu daudzumu majonēzes.
  5. * * *
  6. Sāli un citas garšvielas pievienojam pēc vajadzības, bet neko īpaši neprasās, jo vairāki produkt salātos jau ir pietiekami sāļi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas