Vistas filejas salāti ar pekinas kāpostu un vinogām

Sastāvdaļas

  • Pekinas kāposts
  • Vīnogas bez kauliņiem
  • Vistas fileja
  • Pistācijas
  • Majonēze

Pagatavošana

25 min.
  1. Sastāvdaļu daudzums pēc acumēra un gaumes.
  2. Pekinieti sagriežam, smalkāk vai rupjāk, pēc gaumes. Pistāciju kodolus samaļam, vai saspiežam ar naža plato malu. Vīnogas sagriežam uz pusēm, ja maziņas - var arī negriezt.
  3. Vistas fileju smalki sagriežam un izcepam taukvielās, taču nepārkaltējam.
  4. Saliekam visu bļodā un sajaucam ar nelielu daudzumu majonēzes.
  5. * * *
  6. Sāli un citas garšvielas pievienojam pēc vajadzības, bet neko īpaši neprasās, jo vairāki produkt salātos jau ir pietiekami sāļi.

Komentāri

Sandra 2012. gada 16. oktobris 20:49
Gardi, es liku žāvētu vistiņu!!! Njammīgi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi