Marinēti puravi lauku gaume

Sastāvdaļas

  • Puravi
  • Marinādei
  • Ūdens
  • 9 % etiķis
  • Lauru lapa
  • Smaržīgie pipari
  • Melnie piparu graudi
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Puravu sagriež ripuļos, noblanšē sālsūdenī ~ 3 minūtes, notecina, uzlej iepriekš savārītu un padzisušu marinādi (ūdens, etiķis, lauru lapa, smaržīgie un melnie pipari, sāls, cukurs, viss uz aci un pēc garšas), kad atdzisis, liek ledusskapī. Jau pēc pāris stundām salātiņi gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi